Gi gratis prøver

produktsidebanner

Hva er forskjellen mellom PE-belagt papir og frigjøringspapir?

PE-belagt papir og slipppapir har mange likheter til en viss grad, og deres egenskaper overlapper også hverandre.For eksempel er de både vanntette og oljetette, men hvordan skiller vi mellom PE-belagt papir og slippapir?

 

Forskjellen mellom PE-belagt papir og frigjøringspapir

Det PE-belagte papiret er sammensatt av to lag, det første laget er basispapiret, og det andre laget er den belagte filmen.Hele produksjonsprosessen er å smelte PE-plastpartiklene gjennom en støpebeleggingsmaskin ved høy temperatur og deretter jevnt belegge dem på overflaten av vanlig papir gjennom en valse.Som et resultat,PE-belagt papirruller formet.Fordi et lag med film er belagt på overflaten, blir papiret mer anspent og har en høyere sprengningsmotstand.Ved hjelp av dette filmlaget kan det spille en vanntett og oljetett rolle.
PE-belagt papirrull01

Slipppapiret er sammensatt av tre lag, det første laget med bakpapir, det andre laget med belegg og det tredje laget med silikonolje;på grunnlag av bestrykningspapiret påføres et lag med silikonolje igjen, så vi kaller det vanligvis silikonoljepapir, fordi silikonoljepapir har visse egenskaper ved høy temperaturbestandighet, vannbestandighet og oljebestandighet, det er også ofte brukt i matemballasjeindustrien.

 

Bruk av PE-belagt papir og frigjøringspapir

Hovedegenskapene til PE-belagt papir er høy sprengningsmotstand og god fleksibilitet;den har gode vanntette, fuktsikre og oljesikre funksjoner.Bestrøket papir er delt inn i tre typer: ensidig bestrøket, dobbeltsidig bestrøket og mellomlagsbelagt.Filmen kan ha forskjellige egenskaper i henhold til forskjellige bransjer, for eksempel matemballasje: den kan automatisk oppnå sine oljebestandige egenskaper;når den brukes til automatisk pakkemaskinpakking, må den fjerne de varmeforseglbare egenskapene.

Følgende er den detaljerte bruken av PE-belagt papirrull:

1) Kjemisk industri: tørkemiddelemballasje, kamferkuler, vaskepulver, konserveringsmidler.
2) Mat: papirkoppvifte og papirkopper, brødposer, hamburgeremballasje, kaffeemballasjeposer og annen matemballasje;
3) Treprodukter: emballasje for tungepressor, emballasje for iskremskjeer, emballasje med tannpirker, bomullspinner.
4) Papir: belagt papiremballasje, lett belagt papiremballasje, kopipapir (nøytralt papir).
5) Daglig liv: våtvevsposer, saltemballasje, papirkopper.
6) Farmasøytisk emballasje: medisinsk utstyrspakning, farmasøytisk emballasje, plantevernmiddelemballasje.
7) Andre kategorier: testmaskinpapir, luftfartspose, frøposepapir, selvklebende basispapir etter silisiumbelegg, kraftpapirtape, antirustemballasje belagt med antirustolje, engangsreiseprodukter.
matpose av papir

Slipppapir er en slags papir som hindrer pre-preg fra å bli forurenset.Det er delt inn i enkeltplastfrigjøringspapir, dobbeltplastfrigjøringspapir og plastfritt frigjøringspapir, som kan spille rollen som anti-isolasjon og anti-adhesjon.Generelt anvendelig for elektronikkindustrien, bilskum, trykkeriindustrien, næringsmiddelindustrien og medisinsk industri, etc. I mange tilfeller må slipppapir brukes i kombinasjon med klebrige materialer, spesielt i selvklebende tape og selvklebende industri, hvor slipppapir brukes ofte.


Innleggstid: 29. desember 2022